Hoi ik ben Lizette,

Ik ben kindercoach en help kinderen die zich soms even of voor een langere tijd niet zo fijn voelen. Soms lukt het je niet om vriendjes te maken of te houden, of kun je je niet goed concentreren. Ook kun je je erg onzeker voelen, veel piekeren of voel je je bang, verdrietig of boos. Het kan ook zijn dat je iets vervelends hebt meegemaakt, dat je gepest wordt of misschien zelf wel iemand pest. Ook zijn er kinderen die vaak buikpijn of hoofdpijn hebben. 

Ik werk vanuit geboorte in kaart. Het gedrag wat je NU vertoont en laat zien komt voort uit je prenatale- en geboorteverhaal. Zeer effectief om het gedrag te begrijpen en met de onderliggende behoeftes die je nu hebt aan de slag te gaan. 

Bij mij komen kinderen van allerlei leeftijden. Samen met jou ga ik op zoek naar een oplossing die bij jou past. Dit kan door middel van spel, of creatieve activiteiten zoals tekenen, schilderen, kleien, knutselen en het vertellen van verhalen. Als je wat ouder bent proberen we samen door middel van gesprekken te zorgen dat jij weer beter in je vel komt te zitten.

Eerst praat ik een keertje met jouw ouders. Zij willen jou heel graag helpen, maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen doen. Daarom help ik jullie nu even op weg. Onze eerste kennismaking is bij jou thuis, zodat je je op je gemak voelt en aan mij kunt wennen. Daarna kom jij één keer per twee weken een uurtje om samen met mij te praten en te spelen. We spreken samen af wat jij graag wilt bereiken. Daarmee gaan we aan de slag. Af en toe praat ik met jouw ouders om te vertellen wat we allemaal gedaan hebben. Ik vertel ze dan ook hoe ze jou kunnen helpen. Samen overleggen jij en ik wat ik je ouders wel óf niet vertel.

Weet je wanneer we klaar zijn? Als jij weet: "Ik kan het!"