NIEUW BIJ KINDERCOACH LIZETTE

Met trots kan ik vermelden dat ik met succes en veel plezier mijn verdiepende training Geboorte In Kaart heb afgerond. Een mooie, bijzondere manier om te werken met kinderen en hun ouders. Kijken naar het gedrag van NU, wat te verklaren is vanuit het prénatale- en het geboorteverhaal. Heel speciaal om daar samen met jullie als ouders mee aan de slag te gaan. En zeer effectief om het gedrag van jullie kind te begrijpen. En gedrag wil begrepen worden, niet verandert!!

Ik ben er in hoofdzaak voor de kinderen. Dat is mijn primaire taak als kindercoach. Maar jij als volwassene/ouder bent ook kind geweest en vanuit die positie kan ik jou ook helpen om weer goed te verbinden met jezelf en jouw kind. Waardoor de opvoeding wat makkelijker gaat en de thuissituatie meer ontspannen zal zijn.

Het kan zijn dat jij steeds tegen bepaalde problemen aanloopt, dat je steeds in dezelfde patronen vervalt, dat je niet lekker in je vel zit, moe en futloos bent. Dat de opvoeding van je kinderen niet verloopt zoals je zou willen. Je wilt graag weten waar dat vandaan komt....ook dan kan het heel verhelderend en helpend zijn om jouw geboorteverhaal eens onder de loep te nemen. Beter voor jezelf zorgen, betekent ook beter voor je kind kunnen zorgen!!
WEET JIJ WAT JOUW PASGEBOREN BABY JOU PROBEERT TE VERTELLEN?

Zijn jullie de gelukkige ouders van een pasgeboren baby? Wat heerlijk!! Een heel bijzondere periode waar je met volle teugen van wilt genieten. Een ervaring die jullie willen delen met jullie dierbaren. En natuurlijk wordt dan ook het bevallingsverhaal regelmatig in" geuren en kleuren " verteld. Leuk om dat te kunnen delen en belangrijk omdat jullie zo jullie emoties en ervaringen kunnen reguleren.

Jullie baby wil zijn/haar geboorteverhaal óók graag vertellen. Hij/zij heeft heel veel meegemaakt tijdens de zwangerschap én tijdens de bevalling   (ongeacht hoe die voor jou als moeder is verlopen ). Maar jullie baby kan nog niet verbaal communiceren. Het gedrag dat jullie kindje laat zien is de manier waarop hij/zij verteld hoe het gaat. Dit kan o.a. zijn door veel te huilen, onrustig gedrag, niet alleen gelaten willen worden, niet alleen in kunnen slapen, niet graag vastgehouden willen worden, schrikachtig zijn, reflux, krampjes, moeite met drinken, moeite met de ontlasting, enz.

Natuurlijk willen jullie het beste voor jullie kindje en genieten van dit kleine wonder. Maar door bepaalde problemen waar jullie tegen aan lopen kan het geluk zomaar overschaduwd worden. Je kunt er zelf ook onzeker van worden. Doe ik het allemaal wel goed? Wat wil mijn kindje me duidelijk maken met zijn gedrag? Ben ik een goede ouder?

Willen jullie je kindje graag helpen om een goede start te maken in dit leven?

Willen jullie graag goed en liefdevol in verbinding komen met jullie baby?

Gun jezelf dan een sessie Geboorte In Kaart!

Een heel waardevol cadeau voor jullie als gezin.

Door het prénatale- en geboorteverhaal samen door te nemen zullen veel dingen duidelijk worden. We gaan op zoek naar de onderliggende behoeftes van jullie kindje en zorgen er samen voor dat daarin wordt voorzien. Wanneer je het brein geeft waar het om vraagt zal het brein zich aan gaan passen. En niet bij elke prikkel alarm slaan. Het brein kan weer gaan samenwerken waardoor een kindje zich optimaal kan ontwikkelen.

We sleutelen niet aan gedrag , maar het gedrag is de sleutel naar de oplossing!

Wanneer jullie begrijpen wat jullie kindje heeft ervaren en wat overweldigend is geweest voor hem/haar, begrijp je in één oogopslag zijn/haar gedrag en wat hij/zij hiermee wil zeggen. Dat maakt het mogelijk om jullie kindje te begrijpen en hem/haar te helpen zich geborgen, geliefd en veilig te voelen.

Met Geboorte In Kaart brengen we de behoefte achter het gedrag in kaart.